Волонтерка з Ужгорода, яка допомагала військовим – потребує допомоги від закарпатців

Волонтерка, психотерапевтка та громадська діячка Олена Кузьма у період з 2014 по 2019 рік неодноразово разом з колегами надавала безкоштовну психологічну допомогу військовослужбовцям, що повернулися із зони АТО, сім’ям загиблих воїнів, внутрішньо-переміщеним особам, які постраждали від війни.

Жінка разом з спільниками організувала мобільні бригади з психологів, які надавали допомогу та підтримку по всьому Закарпатті.
Також з 2013 року діячка очолює Українську спілку психотерапевтів, окрім того вона була керівником та координатором Центру психологічної служби та кризових станів.
У 2022 році спільно з однодумцями психотерапевтка створила Центр психологічної діагностики та реабілітації “Інсайт”, де Олена є прямим керівником.
Весь цей час вона з іншими психологами-волонтерами допомагала людям переживати різні кризові ситуації, а зараз і сама опинилась у ситуації, коли її родині потрібна допомога.
У чоловіка Олени діагностували аденокарциному 2-3стадія (один з найнебезпечніших і найпоширеніших видів раку). На даний момент йому потрібна променева, хіміотерапія та операція і реабілітація. Сума, яку потрібно зібрати жінці 300 000 гривень.
Олена звертається до небайдужих з проханням про допомогу та залишає посилання на банку Monobank:
https://send.monobank.ua/jar/8TrjAMh2Ga?fbclid=IwAR0Vwg4AqwBnKouOMr5quH9qhZIgIyhTnf_slBSwfD_dknJrzHhbws6Ki-E
Кожна гривня важлива, коли йде мова про людське життя!
На даний момент вже зібрано 40 700 гривень.
Якщо немає змоги допомогти поширення цього допису також вважатиметься за допомогу.

Схожі новини